filosovoeding heeft een nieuw WhatsApp business account, klik op de link in de footer om deze toe te voegen aan je contacten en een bericht te sturen..

De oude WhatsApp business van filosovoeding komt niet meer binnen, ik kan dus ook niet op deze chat reageren als het binnenkomt op het oude account.
  • Ik hoor van veel mensen dat zij denken een magnesium tekort te hebben. De klachten die zij hieraan koppelen zijn hoofdpijn, migraine of spierpijn. Magnesium is inderdaad ondervertegenwoordigd in onze voeding. Er zit niet meer voldoende magnesium in onze bodem om voldoende op ons bord te krijgen. Maar veel van de problemen zijn niet op te lossen met alleen maar het innemen van magnesium maar hangt het samen met andere tekort of processen. En zal het alleen innemen van de extra magnesium meteen al jouw klachten oplossen.

    Ik kijk samen met jou naar al jouw klachten, niet alleen naar de klachten die jij aan een mogelijk magnesiumtekort hebt gekoppeld. Ik ga jou vertellen hoe jouw lichaam werkt, wat de samenhang tussen de verschillende processen en klachten is en hoe jij kan bijdragen aan een gezond lichaam. Wanneer magnesium inderdaad één van de mineralen is die jij tekort komt krijg je van mij advies over de hoeveelheid, de vorm en het moment van innemen.

    Leave a reply