filosovoeding heeft een nieuw WhatsApp buisiness account, klik op de link in de footer om deze toe te voegen aan je contacten en een bericht te sturen..

De oude WhatsApp buisiness van filosovoeding komt niet meer binnen, ik kan dus ook niet op deze chat reageren als het binnenkomt op het oude account.
  • Regelmatig krijg ik vragen of ik kan helpen bij hooikoortsklachten, daarom wilde ik hierover graag alvast wat informatie delen. Hooikoortsklachten kunnen erg variëren, van jeukende, brandende tranende ogen. Een verstopte of juist loopneus. Niesaanvallen, hoofdpijn en vermoeidheid. Het is iets wat veel voorkomt in de lente en de zomer wanneer veel planten in bloei staan en er pollen in de lucht komen die bij jou een allergische reactie veroorzaken.

    En die allergische reactie is waarbij ik jou kan helpen. Een allergische reactie van jouw lichaam wanneer een stofje, in dit geval pollen, door één van jouw barrières breken. Een onderdeel van zo’n barrière zijn de slijmvliezen, bijvoorbeeld in je neus.
    Wat ik samen met jou doe is kijken welke bouwstoffen jouw lichaam nodig heeft om jouw barrières weer zoveel mogelijk te herstellen zodat jij deze allergische reacties niet meer hoeft te krijgen. Tegelijkertijd wil je jouw immuunsysteem ook versterken zodat het beter met jouw reactie op bijvoorbeeld pollen om kan gaan. Het kan zijn dat je hiervoor bepaalde gewoontes/ voedingsstoffen/ supplementen moet toevoegen of misschien wel moet weglaten.

    Leave a reply